Chat with us, powered by LiveChat

Oplossingen

Onze development oplossingen gaan van productstrategie tot en met operationele ondersteuning. We creëren digitale ervaringen en gebruiken daarvoor alle digitale platformen die denkbaar zijn.

Multi-sided Platforms

Altijd al een Multi-sided Platform business willen hebben? Wij bouwen het voor je en zorgen dat het blijft werken.

Learn More

Design Sprints

Wil je weten of jouw innovatieve idee ook echt haalbaar is? Valideer je idee binnen 5 dagen met onze Design Sprint oplossing.

Learn More

Support as a Service

Ben je op zoek naar 24/7 support, voor applicaties van derden? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Learn More

Virtual Reality for Business

Altijd al iets op zakelijk gebied willen doen, maar geen idee hoe je het technisch moet bouwen? Vraag het Sping.

Learn More

Multi-sided Platforms

Veel bedrijven hebben ideeën voor een Multi-sided Platform, maar beschikken niet over de juiste technologische kennis en expertise om deze tot uitvoering te brengen. Voor dit type bedrijven en projecten is Sping de ideale technologische partner.

Design Sprints

In een gezamenlijke Design Sprint zijn wij de facilitator en begeleiden het gehele proces van A tot Z. Onze designers mappen de volledige journey en ontwikkelen prototypes. Bovendien leren we je alle tips en tricks én reiken je de juiste tools toe.

Support as a Service

We houden continu de ontwikkelingen op het gebied van technologieën, web en apps in de gaten. Zo kunnen we je, na oplevering, blijven bijstaan door middel van de meest actuele support. Daardoor blijft je app of dienst altijd online en actueel. Heb je een vraag? Of wil je dat we blijven doorontwikkelen? Ook dan staan we voor je klaar. Voor apps die niet door Sping zijn ontwikkeld bieden we Support as a Service aan.

Virtual Reality for Business

Omdat wij de ontwikkelingen van VR (Virtual Reality) op de voet volgen, zien we dat dit ook binnen het bedrijfsleven een steeds grotere rol gaat spelen. We denken na over de praktische toepassingen voor uiteenlopende organisaties: “Wat is er mogelijk?”, “Wat is er wenselijk?” en “Hoe kunnen we met VR een bijdrage leveren aan de doelstellingen van een organisatie?”.

Cases

Wij hebben diverse klanten: grote corporates en kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Vacatures

Met 30+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!